Novinkou jara jsou Reebok Harmony Road

Novinkou jara jsou Reebok Harmony Road

Nejlepší běžeckou novinkou tohoto jara jsou boty Reebok Harmony Road. Model pro objemový trénink získal prestižní ocenění „Best Debut“ od respektovaného amerického časopisu Runner’s World. Nejčtenější běžecký magazín na světě takto rozhodl v rámci březnového Spring Shoe Guide.

Harmony Road jsou vybaveny tlumícím systémem Kooshride, který je navržen tak, aby dokázal dlouhodobě odolávat tlaku. Běžec tak zažívá od začátku běhu až do jeho konce stejný pocit pohodlí. Vestavěný systém Tri Zone Midsole se spolu s technologií SmoothFuse ve svršku stará o hladký, plynulý běh, zatímco Forefront PowerZone zajišťuje rychlý a energický odraz.

Generální manažer Reeboku pro oblast běhu Scott Daley říká: „V Reeboku neustále pracujeme na tom, abychom uváděli na trh to nejlepší běžecké vybavení. Toto ocenění od časopisu Runner’s World je úžasnou odměnou za naši snahu. Harmony Road, které zajišťují plynulý, rovnoměrný běh, jsou určeny všem běžcům, kteří si rádi přidávají kilometry navíc a chtějí se dostat co nejdál.“