SOUTĚŽ o předplatné Jerky

SOUTĚŽ o předplatné Jerky

Ahoj běžci! Po novém roce jsme zpátky s tradiční nedělní soutěží! Soutěžit se tentokrát bude o předplatné 150g a 50g balení totálně nejlepšího sušeného masa (znáš asi jako „jerky“) od Usušil & Syn dle vlastního výběru. V nabídce mají kluci hovězí či krutí sušené maso.

Pravidla soutěže: Označte příspěvek k soutěži na naší facebookové stránce ‚To se mi líbí‘ a do komentáře nám napište, zda už jste jerky vyzkoušeli a kterou z nabízených příchutí ZDE byste si zvolili. Klidně taky třeba i to, jak často si jerky kupujete a zda je preferujete na sport, nebo spíš jako vydatnou odpolední svačinku. Soutěž poběží jako vždy do úterý 15. ledna do půlnoci. její vítěz vyhraje 3. měsíční předplatné kombinace dvou balíčků o velikostech 150g+50g.

Není tajemství, že kluci co si start-up založili jsou částečně i kamarádi z redakce,a proto budeme rádi, když se kromě soutže zapojíte i jejím zasdílením, případně rovnou nějaké Jerky objednáte. Kluci s námi v létě objeli hooodně akcí a tak jste možná i u nás na stánku jejich maso chutnali. Protože při přímém kontaktu s vámi, bežci, získávali 99% kladných ohlasů, určitě si můžeme dovolit říct, že z chutě budete zaručen nadšení.

Usušil & Syn přicházejí na trh s úplně novým konceptem. Kromě toho, že si u nich maso můžete běžně koupit, můžete si ho i předplatit s dodávkou až domů! K tomu kluci vymyslelil i předvolené kombinace, jako např. Malej masožrout, Ostrej krávožrout, Delikátní krůtožrout a Pořádnej masožrout.

Více o JERKY:

Jerky je sušením konzervované maso. Maso se před přípravou nařeže na tenké plátky, obvykle se marinuje, koření či solí a poté se suší při teplotě mezi 50 a 70 °C. Sušené maso lze skladovat při pokojové teplotě a je dobře stravitelným zdrojem energie a bílkovin vhodným pro rekreační i vrcholové sportovce při intenzivním tréninku.

Usušil & Syn nepoužívají žádné umělé konzervanty, dusičnany ani éčka. Maso je poctivě marinované a usušené. Poměr sušeného masa k původní váze je více než 1:3,2 tzn. na 1 kg sušeného masa se využívá více než 3 kg očištěného masa v syrovém stavu (čerstvé chlazené, nikli mražené, maso). jak sami kluci píšou na jejich webu: „Děláme to  stále tak, jak jsme to kdysi dělali pro sebe a naše kamarády“. Hovězí jerky dělají dokonce z falešné svíčkové a krůtí z výběrových krůtích prsou.

Na výběr je hovězí s pepřem nebo krutí se zázvorem. Výrazná chuť libového hovězího masa podtržená čerstvě namletým pepřem se špetkou česneku, soli a třtinového cukru a kapky nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky. Jemné krůtí maso je zvýrazněné lehce štiplavým zázvorem. Pro doladění chuti se přidává špetka soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.

V každém případě stojí za to si jejich příběh přečíst.