SOUTĚŽ o špičkovou běžeckou botu Mizuno Wave Rider Neo

SOUTĚŽ o špičkovou běžeckou botu Mizuno Wave Rider Neo

Díky spolupráci RUN magazínu a sportovní zančky Mizuno na organizaci virtuálního závodu VERTICAL+ jsme dostali možnost  pro naše čtenáře připravit SOUTĚŽ o špičkovou běžeckou botu Mizuno Wave Rider Neo, která bude jako novinka uvedena na český běžecký trh v září.

Pravidla soutěže: Dej příspěvku se soutěží na našem Facebookovém profilu „Líbí se mi“ a do komentáře napiš tvé startovní číslo v závodě VERTICAL+ a případně informaci o tom, jaké bylo tvé historicky největší převýšení v rámci jedné aktivity (běh či chůze), kterého si dosáhl (není důležité zda v tréninku či závodě). Pokud ještě nejsi přihlášený, můžeš to udělat během minutky hned teď ZDE .

Pokud si ještě nikdy žádný virtuální závod neběžel/a, nemusíš se bát, je to velice jednoduché. Bleskové přihlášení na závod/výzvu na webu www.virtualnibeh.cz je hotové za chvilku a nemusíš nikde vyplňovat žádné přihlašovací udaje ani hesla. Startovné je zdarma pro dospělé i dětské kategorie a utkat se můžeš ve dvou disciplínách: běh, chůze/turistika. Účastí v závodě získáš startovní číslo, diplom, medaili a po splnění výzvy i obdiv a uznání kamarádů :-). Navíc je šance, že tě vylosujeme avyhraješ jednu z věcných cen, jejichž celková hodnota dosahuje téměř 30.000,-Kč. VERTICAL+ je kromě osobní výzvy také virtuální klání mezi Čechy vs. Morava+Slezsko. Více o závodě/výzvě VERTICAL+ najde zde.
.
Při virtuálních závodech je jen na tobě, jaký si určíš cíl, jak výzvu zvládneš a i to, kdy a kde vyběhneš. Někteří je berou jako osobní motivaci vyzkoušet posun své výkonnosti, někteří jako motivaci vyběhnout sami či s rodinou a jiným zase přináší uspokojivý pocit zdravé soutěživosti. Virtuální závody jsou úplnou novinkou od dubna 2020, kdy jsme je jako první v ČR a SR začali pořádat. Od té v nich anšly zalíbení a motivaci tisíce amaterských sportovců. Za nejúspěšnější projekt, který jsme připravili považujeme nedávno uskutečněné Letní virtuální hry, kde se utkali závodníci v běhu, cyklistice, chůzi/turistice, plavání a triatlonu. Sledujte naše kanály, aby vám něco neuteklo. Máme připraveno plno překvapení a výzev, které vás budou nejen motivovat, ale i trochu běžecky vzdělávat :-).
.
Soutěž poběží do úterý 1.9.2020 (do té doby musíš pod facebookový příspěvek nahrát komentář se startovním číslem)
Hodně štěstí