Skip to content
Secondary Navigation Menu
Menu
  • ČASOPIS
    • Termínovka ZDARMA
    • Partneři časopisu
    • Předplatné
    • Kontakty
    • Inzertní spolupráce
    • Kde koupit RUN?
  • ZAČÁTEČNÍCI
  • TRÉNINK
  • ZDRAVÍ
    • VÝŽIVA
  • VÝBAVA
  • ZÁVODY
    • Pozvánky
    • Reportáže
    • Elita
    • Termínovka
  • TEAM
    • Desatero
    • Slevy na závody
    • Slevy na vybavení
    • Objednávejte dresy RUN magazine teamu!
  • ASOCIACE
    • Triatlon
    • Orientační běh
    • Atletika
    • OCR

 Adizero: Road to records 2022 » 10

1/2 maraton mužiVíce >>

2022-05-10

Nejlepší příspěvky

  • 6 tipů, jak zatočit s plantární fasciitidou
    6 tipů, jak zatočit s plantární fasciitidou
  • Natažené, či natržené? Jak rozpoznat zranění
    Natažené, či natržené? Jak rozpoznat zranění
  • Jak zrychlit a neublížit si
    Jak zrychlit a neublížit si
  • 3x o artróze. Pohled ortopeda aneb klouby potřebují pohyb
    3x o artróze. Pohled ortopeda aneb klouby potřebují pohyb
  • Žrout času jménem triatlon. Jak na něj vyzrát?
    Žrout času jménem triatlon. Jak na něj vyzrát?
  • Jak zjistit maximální tepovou frekvenci?
    Jak zjistit maximální tepovou frekvenci?
  • Babské rady proti běžeckým bolístkám
    Babské rady proti běžeckým bolístkám
  • Posilování: Cvičení při poranění či bolesti kolene
    Posilování: Cvičení při poranění či bolesti kolene
  • Potraviny, které vás vysekají z nachlazení a chřipky
    Potraviny, které vás vysekají z nachlazení a chřipky
  • 5 důvodů, proč si musíte přečíst květnový RUN!
    5 důvodů, proč si musíte přečíst květnový RUN!

RUN MAGAZIN TEAM

Podzim triatlonisty

ASICS hledá nové členy pro český FrontRunner tým

Novinka závodu! 55. ČEZ Jizerskou 50 pojede za český tým obojživelnice Eva Vrabcová-Nývltová 

RUN magazine team

Kdy jindy, než teď… Novoroční virtuální běh i chůze

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím