Skip to content

Secondary Navigation Menu
Menu
  • ČASOPIS
    • Termínovka ZDARMA
    • Partneři časopisu
    • Předplatné
    • Kontakty
    • Inzertní spolupráce
    • Kde koupit RUN?
  • ZAČÁTEČNÍCI
  • TRÉNINK
  • ZDRAVÍ
    • VÝŽIVA
  • VÝBAVA
  • ZÁVODY
    • Pozvánky
    • Reportáže
    • Elita
    • Termínovka
  • TEAM
    • Desatero
    • Slevy na závody
    • Slevy na vybavení
    • Objednávejte dresy RUN magazine teamu!
  • ASOCIACE
    • Triatlon
    • Orientační běh
    • Atletika
    • OCR

leskros logo

Více >>

2019-04-28

Nejlepší příspěvky

  • Natažené, či natržené? Jak rozpoznat zranění
    Natažené, či natržené? Jak rozpoznat zranění
  • Potraviny, které vás vysekají z nachlazení a chřipky
    Potraviny, které vás vysekají z nachlazení a chřipky
  • 6 tipů, jak zatočit s plantární fasciitidou
    6 tipů, jak zatočit s plantární fasciitidou
  • Proč se vracíme ke kolu? Dopřejte si zážitek, který posune vaši jízdu i hlavu
    Proč se vracíme ke kolu? Dopřejte si zážitek, který posune vaši jízdu i hlavu
  • 3x o artróze. Pohled ortopeda aneb klouby potřebují pohyb
    3x o artróze. Pohled ortopeda aneb klouby potřebují pohyb
  • Jak zjistit maximální tepovou frekvenci?
    Jak zjistit maximální tepovou frekvenci?
  • Předplaťte si časopis RUN v Česku i na Slovensku
    Předplaťte si časopis RUN v Česku i na Slovensku
  • Dřív, než vyběhneš: 5 minut cvičení pro zdravější běh
    Dřív, než vyběhneš: 5 minut cvičení pro zdravější běh
  • 6 jídel pro zklidnění žaludku
    6 jídel pro zklidnění žaludku
  • Co je uvnitř, ať tam zůstane!
    Co je uvnitř, ať tam zůstane!

RUN MAGAZIN TEAM

Podzim triatlonisty

ASICS hledá nové členy pro český FrontRunner tým

Novinka závodu! 55. ČEZ Jizerskou 50 pojede za český tým obojživelnice Eva Vrabcová-Nývltová 

RUN magazine team

Kdy jindy, než teď… Novoroční virtuální běh i chůze

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím